Portret fotografie​

Het leven levert gelukkige en betekenisvolle momenten op. Hoe waardevol is het om die momenten vast te leggen om voor altijd terug te kunnen zien? Foto’s houden jouw herinneringen springlevend. 

Mijn naam is Linda en ik fotografeer geluksmomenten op enthousiaste en vakkundige wijze. Dat kan tijdens een gezellige gezinsshoot, feest of jubileum.
Ik heb ook ervaring in het vastleggen van een begrafenis of crematie. Het is fijn om zo’n belangrijke dag, waarop je misschien niet alles meekrijgt, later rustig terug te zien.
Met goede foto’s kijk je met nog meer plezier terug op mooie herinneringen, geluksmomenten en waardevolle gebeurtenissen. Wil jij mooie foto’s van je gezin, je kinderen, je ouders, van jezelf of zelfs van je huisdier? Boek dan een onvergetelijke fotoshoot op locatie in Nijmegen of in mijn fotostudio. Gegarandeerd een mooie herinnering er bij!
Koop hieronder een fotoshoot of vul voor een afspraak het contactformulier in. Je kan ook een mail sturen naar info@linda-verweij.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Een telefoontje mag natuurlijk ook.

Fotoshoot bestellen

Zullen we een fotoshoot maken? We gaan enthousiast aan de slag. Voor de rest van je leven heb je een mooie herinnering en mooie foto’s. Deze fotoshoot maken we in de fotostudio in Lent of op een locatie in of rondom Nijmegen. Natuurlijk kom ik graag naar je toe om je gezin,  je feest, ceremonie of een andere gebeurtenis vast te leggen. Koop een fotoshoot en we maken een afspraak.  Je krijgt een persoonlijke website waar je 5 foto’s kunt downloaden. Daarnaast is er de mogelijkheid om meer foto’s aan te schaffen voor een tientje per stuk. Deze fotoshoot is €150,- incl. Btw. tot en met uiterlijk 5 personen.  Wil je graag met meer personen op de foto of op een andere locatie de foto’s laten maken vraag dan een passende offerte aan via info@linda-verweij.nl.  

Email

info@linda-verweij.nl

Telefoon

06-48313495

Adres

Nijmegen

Contactformulier