Marie-Louise,

Bedrijfsfotografie

Ik wil Linda Verweij aanraden. Energiek en creatief en ze maakt prachtige foto's.

 

Dankzij de foto's van Linda hebben wij een mooie herinnering aan onze bruiloft. De condities lieten te wensen over (regenachtige dag), maar dat is niet aan de foto's af te zien. Chapeau.

Een fotoshoot in het park middenin de coronatijd, dus een veilige afstand en anders werken dan normaal. Tel daarbij op een regelmatig spugende baby, een eigenwijze peuter die liever speelt ipv en een voor Linda onbekende omgeving. Voor menig fotograaf een stressvolle situatie. Niet voor Linda die bleef ontspannen en vrolijk en die relaxte sfeer zie je op de foto's. Gewoon zoals wij zijn. Wij zijn erg blij met het resultaat dat onze verwachtingen overtrof.

Met mijn beide dochters hadden wij een erg leuke fotoshoot bij een enthousiaste en professionele fotograaf, Linda Verweij.
Het was echt een leuke ervaring en in mijn bijna 70 jaar ben ik nog nooit zo tevreden geweest over foto’s van mezelf!

Wat een leuke fotoshoot. Je hebt een fijne persoonlijkheid en daardoor is het relaxet. Lekker veel gelachen.

De foto’s zijn ook snel klaar. Kortom een echte aanrader!

 

Bedankt Linda!

We hebben een heel leuke fotoshoot gehad en Linda was ook heel enthousiast met onze kinderen zodat die ook erg leuk zijn gefotografeerd. Ze wist een mooi plekje in een parkje waardoor de foto's erg mooi zijn geworden.

Wij hebben een hele leuke familiefotoshoot gehad bij Linda. Ze luisterde goed naar wat wij graag wilden en hoe we er op wilden staan, en ze had zelf ook leuke ideeën voor foto's. Dit alles deed ze met groot enthousiasme en humor waardoor we ons snel op ons gemak voelden. De shoot heeft geresulteerd in een aantal hele vrolijke gezinsfoto's en mooie portretten waar we erg blij mee zijn. Bedankt Linda!

De fotoshoot met Linda was een heerlijk spontaan feestje. We werden hartelijk ontvangen en konden meteen op de juten zitzakken met witte achtergrond neerploffen. Beide kids stuiterden alle kanten op, maar Linda hield ze toch vrolijk en gericht op de camera. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Een mooie tastbare herinnering aan deze fase. Voor herhaling vatbaar!

Wij vonden de foto-shoot erg leuk. Lekker spontaan en je reageerde goed op onze vragen.
Het resultaat is erg mooi geworden. Ik ben super-blij met deze mooie foto's van ons gezin.

Ze zijn super leuk geworden!

Linda vroeg ons wat we wilde met de fotoshoot, maar hadden zelf eigenlijk niet echt een idee. Het resultaat, prachtige foto’s met bijzondere lichtinvallen. Dat hadden we zelf niet kunnen bedenken dat je met licht zoveel mooie creaties kunt maken.

Wat een leuke fotoshoot hebben wij gehad, met een heel mooi resultaat.
Linda is enthousiast en wist daardoor de aandacht van onze dochter te behouden.
Linda wist onze dochter op haar gemak te stellen, zodat er echt leuke spontane foto's tussen zitten.
Super bedankt voor de leuke foto's!!

Linda heeft op een hele leuke en spontane wijze de fotoshoot vormgegeven van mijn dochter en haar drie vriendinnen.

Bedankt voor de mooie foto’s van ons gezin. We zijn erg blij met de resultaten, en komen zeker terug.

Bruisende Linda heeft onze kerstgelegenheids zangClubb6 op de gevoelige plaat vereeuwigd. We hebben genoten Linda van de manier waarop je ons zo relaxed en spontaan de leukste poses heb laten aannemen. Niet alleen de foto’s zijn onvergetelijk maar ook de fotosessie. Dank je wel.

Een heerlijke herfst shoot gehad. Linda is een professionele, deskundige en spontane dame.
Ze geeft goede aanwijzingen tijdens de shoot en zorgt ervoor dat het een plezierige ervaring wordt.
Het zijn prachtige foto's geworden op een natuurlijke manier.
We hebben Linda ervaren als iemand die liefde heeft voor haar vak en bevelen haar zeker aan.

Linda is een vriendelijke en professionele fotografe.
Fijne communicatie, gezellige (en vlotte) fotoshoot.
Wij zijn erg blij met het eindresultaat: een leuke kerstfoto! Dus wij kunnen Linda van harte aanraden.

Linda heeft op een hele leuke en spontane wijze de fotoshoot vormgegeven van mijn dochter en haar drie vriendinnen. Bianca Theloosen

Leuke spontane fotografe. Mooie foto’s op een leuke locatie. Patricia Ehren

Ontzettende vriendelijke en enthousiaste fotografe, het was erg gezellig! Jona Kouws

We hebben een fantastische fotoshoot gehad bij Linda Verweij. In een leuke ongedwongen sfeer, Linda liet het ons aan over en gaf daarnaast prima tips! Rita Janssen

Echt een aanrader. Linda is erg goed met kinderen. T was een leuke en gezellige fotoshoot. Chantal Huyben

Gezellige ongedwongen shoot gehad! Linda is erg flexibel! bedankt! Esther Martens

leuke foto shoot, en erg bekwaam in haar vak. wat hebben we gelachen... Inge

Gezellig en aparte ongedwongen fotoshoot L J

leuke, spontane, vlotte dame.... Lekker vaart in het maken van de foto's in verschillende posities...Vooral fijn voor de kinderen dat ze niet veel hoefden te wachten. Hilde Rijkers

Wij hebben een erg leuke fotoshoot gehad. Linda is een goede fotograaf waarbij je je snel op je gemak voelt.
Ze kwam met leuke ideeën om sfeervolle foto's te maken en staat erg enthousiast achter de camera. Je kunt aan Linda zien dat ze plezier heeft in haar werk, ze straalde dat ook naar ons uit.
De foto's kregen wij al snel geleverd en we zijn erg blij met het resultaat.

We hebben een bijzondere moeders/dochters/vriendinnenfotoshoot gehad wat gepaard ging met veel plezier en enthousiasme.

Linda, super bedankt voor je prachtige foto’s je hebt onze vriendschap en die van de meiden mooi vastgelegd.

Linda snapte meteen wat ik zocht in de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot ging ze lekker vlot aan de slag en zorgde ze ook voor een prettige sfeer. Bedankt voor de mooie foto's!

Groeten Martine Ploegmakers

Wat een ontzettend leuke foto’s zijn er gemaakt tijdens de fotoshoot, we vinden ze dan ook heel leuk geworden.

Ook de manier waarop je de foto’s maakte vonden we leuk, we komen daarom graag nog een keertje terug, maar dit keer met z’n 4e!

Super bedankt voor de mooie foto’s! Vooral die van de meiden samen zijn erg leuk geworden!!

Zelfs onze oudste dochter vindt zichzelf er mooi opstaan….Dat zegt wel wat, hé

Ook leuk dat je er een aantal in zwart-wit hebt gedaan.

Wauw er zitten echt hele mooie bij. En wat een prachtige achtergrond.

T was een heel mooi moment met een prachtig resultaat. Linda is creatief, heeft de capaciteiten af te stemmen met wat bij jou past en het professionele inzicht om er dan een prachtige foto van te maken die echt uitstijgt boven een 'gewone mooie foto' . Ik voelde me op mijn gemak en de kleine ook.

Het was erg leuk om na 38 jaar opnieuw een fotoshoot samen met mijn man te laten maken bij Linda. In het begin een beetje onwennig maar met de relaxte houding van Linda, voelde we ons al snel op ons gemak. Na de fotoshoot was het met spanning wachten op het resultaat. De foto’s hebben we al vrij snel ontvangen, en nu is het feest compleet. Wij kunnen iedereen aanraden om bij Linda een fotoshoot te laten maken. Het is een feest om mee te maken en een blijvend cadeau aan jezelf.

De foto's zien er super mooi uit, zijn goed gelukt.

Linda heeft ons prachtig gefotografeerd. We vonden het spannend om te poseren, maar zij zorgde ervoor dat het heel relax en spontaan was! Dankjewel Linda!

Linda heeft met haar enthousiasme gezorgd voor een leuke fotoshoot.
Ze doet er alles aan om een mooie foto te maken, zoals zelf laag gaan zitten voor een mooie foto, maar ook door te zeggen dat je haar/kleding niet goed zit voor de foto.
Ze geeft dan aan wat ervoor zorgt dat een foto mooi wordt, zoals even broek optrekken of het haar een beetje naar achteren doen.
We hebben haar ervaren als een enthousiaste vrouw met veel liefde voor haar vak.
De foto's zijn mooi geworden!

In een leuke en ongedwongen sfeer heeft Linda van ons allemaal de leukste foto's gemaakt.
Kortom vakwerk!

Vaderdag en Moederdag, bedenk maar weer eens wat leuks...
Mijn broer en ik leek het wel leuk een fotoshoot te geven, samen met ons. Inmiddels heeft deze plaatsgevonden, en zie hier het prachtige resultaat van Artby! Een moment om te koesteren, en prachtig vastgelegd, gewoon zoals we zijn. Bedankt Linda!!!

We hebben een leuke fotoshoot gehad in het Goffertpark van onze familie. Linda was erg enthousiast en spoorde ons aan om verschillende poses en samenstellingen te proberen. De foto's zijn erg mooi geworden!

Onze kennismaking met Linda heeft ons super leuke foto's opgeleverd. In onze bijzondere samenstelling wist ze ons gerust te stellen en goed vast te leggen. Dit alles deed ze in een prettig tempo. Linda heeft leuke ideeën en wist deze aan ons over te brengen. Dit alles deed ze met een hoop positiviteit en vrolijkheid waardoor wij terug kijken op een zeer geslaagde fotoshoot. Deze foto's gaan zeker bij ons thuis aan de muur opgehangen worden.

hele mooie foto's, dank je wel

We hebben een fantastische fotoshoot gehad bij Linda Verweij. In een leuke ongedwongen sfeer, Linda liet het ons aan over en gaf daarnaast prima tips!

super bedankt voor de mooie foto's!!!! Ze zijn echt heel mooi geworden

Op de dag dat mijn vriendin uitgeteld was, kregen we het nog op de heupen en wilde we de zwangere buik nog op de foto hebben. Al vrij snel kwamen we bij Linda terecht en hoewel ze eigenlijk al vast zat met haar agenda, en wij echt ons nog last minute meldde, heeft ze toch nog alles voor ons gedaan om een paar mooie foto's te maken. Al vrij snel hebben wij de foto's ontvangen. Het zijn hele leuke, mooie foto's geworden en wij zijn er ontzettend blij mee dat we Linda ontmoet hebben. Groetjes Tim en Maggie

WoW! Wat een super mooie foto’s!!! 
Hier zijn we echt heel blij mee!

Wat een super leuke fotoshoot heeft onze dochter van 3jr gehad. Linda deed het heel leuk en wist de aandacht te behouden. Eigenlijk wilde ze niet dat Linda klaar was, de hele dag foto's maken leek haar wel leuk. Een goed teken lijkt mij! En het resultaat is top. We zijn erg blij met de super mooie foto's.

Linda is echt een fantastische fotografe! Mijn zus en ik hebben in de Hatertse Vennen foto's laten maken door Linda en zijn ontzettend blij met het resultaat. Linda let tijdens het fotograferen op details en geeft goede input voor de juiste houding. Daarnaast hebben we tijdens het maken van de foto's erg veel plezier gehad, waardoor we elke keer op de foto stonden met een echte lach. Linda levert hele goede kwaliteit met een hoop gezelligheid! Linda, bedankt voor de mooie foto's en de leuke fotoshoot

Linda heeft op een zorgvuldige manier een prachtige fotoshoot van ons drietjes gemaakt. Ze heeft laten zien dat ze het vak goed beheerst en oog heeft voor detail. Ook haar spontane karakter en enthousiasme hadden een fijne bijdrage. We zijn blij met de gemaakte foto’s die we voor aankomende moederdag gaan gebruiken.

Linda heeft op een zorgvuldige manier een prachtige fotoshoot van ons drietjes gemaakt. Ze heeft laten zien dat ze het vak goed beheerst en oog heeft voor detail. Ook haar spontane karakter en enthousiasme hadden een fijne bijdrage. We zijn blij met de gemaakte foto’s die we voor aankomende moederdag gaan gebruiken.

Linda is super. Ze heeft foto’s gemaakt van onze bruiloft in Italië. Eerst hebben we samen de omgeving verkend op zoek naar de beste plekken voor de een deel van de foto’s. Op de grote dag stond ze al voor dag en dauw op om ruim op tijd te zijn om alles vast te kunnen leggen. Linda werkt met veel enthousiasme, ze durft aanwijzingen te geven, en geeft alles van zichzelf. Heel mooi om te zien. Linda is daarnaast benaderbaar en iedereen voelt zich snel op z’n gemak bij haar. Omdat ze niet verlegen is maakt ze gemakkelijk contact en weet ze zo alles te regelen.
Ook het resultaat mag er zijn; wat een prachtige foto’s! Ook leuk gepresenteerd aan ons. Wij zouden Linda dan ook zeker aanbevelen voor een mooie shoot.

Gezinsshoot 25-06-2018 
Was echt super leuk! Mooie weer hielp natuurlijk ook zeker mee.
Dank je wel voor de geweldige herinneringen 💜💜💜

Er is maar 1 woord voor Linda nodig;
Geweldig 🙂

Bruiloft 17-09-2017
Linda heeft met veel enthousiasme een prachtige foto serie gemaakt van mijn dochter en schoonzoon van hun huwelijksdag.
Linda’s enthousiasme, mooie foto’s, verrassende invalshoeken en positieve energie maken dat we haar van harte aan iedereen aan kunnen bevelen.
Linda, bedankt!!! Je bent een topper.

Gezinsshoot 20 juni 2018

De foto’s van ons als gezin en onze kinderen zijn ontzettend mooi geworden, Linda wist de kids heel erg op hun gemak te stellen waardoor ze vrolijk bleven en ze er fantastisch op staan. Dankjewel!

03-08-2018

Linda heeft hele mooie en warme foto’s van onze kinderen gemaakt. Onze zoon wordt niet graag gefotografeerd en trekt dan vaak ongemakkelijke gezichten maar door hem op zijn gemak te stellen, slaagde Linda erin om hem een oprechte glimlach te laten zien. Ons lukt dat meestal niet! 
Toen er vervolgens met de bestelling iets misging, dacht ze met ons mee en heeft zij dat op een hele prettige manier met ons opgelost waardoor we als compensatie zelfs nog meer waar voor ons geld kregen. Geweldige service! Linda, Nogmaals bedankt!

Martine, Gezins-fotografie, 18-12-2018

Linda wist onze kinderen heel goed op hun gemak te stellen, ze kwamen goed los en deden leuk mee tijdens de fotosessie terwijl ze aanvankelijk geen zin hadden!

Voor de tweede keer een fotoshoot met ons gezin laten maken. De foto’s zijn weer super leuk geworden, lekker spontaan en heel knap hoe Linda de kinderen altijd weer leuk op de foto krijgt! De studio en bijbehorende tuin zijn ook perfect voor mooie en leuke foto’s. Heel blij met het resultaat!

 

Was echt super leuk! Mooie weer hielp natuurlijk ook zeker mee. Dank je wel voor de geweldige herinneringen.

De foto’s van ons als gezin en onze kinderen zijn ontzettend mooi geworden, Linda wist de kids heel erg op hun gemak te stellen waardoor ze vrolijk bleven en ze er fantastisch op staan. Dankjewel!

De foto’s van ons als gezin en onze kinderen zijn ontzettend mooi geworden. Linda wist de kids heel erg op hun gemak te stellen, waardoor ze vrolijk bleven en ze er fantastisch op staan. Dankjewel!

Er is maar 1 woord voor Linda nodig: Geweldig!

Linda heeft heel mooie en warme foto’s van onze kinderen gemaakt. Onze zoon wordt niet graag gefotografeerd en trekt dan vaak ongemakkelijke gezichten, maar door hem op zijn gemak te stellen, slaagde Linda erin om hem een oprechte glimlach te laten zien. Ons lukt dat meestal niet. Toen er vervolgens met de bestelling iets misging, dacht ze met ons mee en heeft zij dat op een heel prettige manier met ons opgelost, waardoor we als compensatie zelfs nog meer waar voor ons geld kregen. Geweldige service! Linda, nogmaals bedankt!

 

Al meteen stelt Linda je op je gemak door haar vrolijkheid en vooral haar kennis. We hadden alle vertrouwen in het resultaat en inderdaad: het zijn superfoto’s geworden!

Linda is een leuke en spontane fotograaf. Kwaliteit van de foto’s is ook super. Prijs kwaliteit verhouding is top.
Wij zouden haar bij iedereen aanbevelen!

Wij zijn een stoer bouwbedrijf met stoere kerels die het moeilijk vinden om zich kwetsbaar te laten zien. Maar of een of andere manier lukt het Linda altijd om dit te bewerkstelligen! Naast de portretten die ze heeft gemaakt van ons management team heeft ze ook meteen door op welke wijze ons bedrijf zich wil tonen. Linda kan zich goed inleven, zorgt voor een prima atmosfeer en maakt topfoto’s. Daarnaast doet ze altijd meer dan alleen dat waarvoor ze gevraagd is: zo heeft ze ook prachtige foto’s gemaakt van onze waakhonden, die als was in haar handen waren!

“Met mijn 3 zussen en onze ouders hebben we samen met Artby een leuke fotoshoot gedaan in de bossen. Ze is enthousiast en energiek wat aanstekelijk is. Iedereen voelde zich op zijn gemak bij haar. De foto’s zijn heel leuk en mooi geworden en we zijn er erg blij mee!”

“Linda is een spontane, leuke en zeer vakkundige fotografe. Ze viel ons positief op tijdens een fotoshoot op het kinderdagverblijf, waarbij ze zelfs onze zoon, die een hekel heeft aan foto’s, stralend op de foto kreeg. Zodoende hebben we haar gevraagd ook onze bruiloft te fotograferen. Ze weet met haar enthousiasme iedereen aan te steken en heeft een enorm leuke klik met kinderen. De klant staat centraal bij Linda en ze heeft zelf ook leuke en creatieve ideeën. Voor ons ook belangrijk was dat ze zelf ontspannen en relax was, waardoor we ons geen moment gehaast of opgelaten hebben gevoeld. Ook onze gasten gaven dit aan. Het zijn prachtige foto’s geworden waar we met veel plezier naar terugkijken.
Kortom, we zouden iedereen aanraden om foto’s te laten maken door Linda.”

Linda komt al een aantal jaren bij ons op school om alle leerlingen en leerkrachten op de foto te zetten voor de jaarlijkse schoolfoto. Wij kiezen ieder jaar weer voor Linda vanwege haar positieve energie en enthousiasme. Dit maakt dat ze alle kinderen stralend op de foto krijgt. Ze gaat net zo lang door totdat ze alle kinderen vrolijk op de foto heeft. Zelfs het 'wachten op je beurt' is geen probleem omdat het leuk is om Linda aan het werk te zien.

“Linda maakt geweldige foto’s. Zelfs mijn autistische zoon krijgt ze er leuk op. Ze leeft zich in de situatie in en dat zie je terug op de foto’s. Inmiddels kunnen we haar wel onze familie fotograaf noemen :)”

“Linda Verweij is een zeer getalenteerde fotografe en is van alle markten thuis wanneer het gaat om de kennis en kunde van fotografie. Bovendien zorgt haar kunstzinnigheid er voor dat de foto’s een feest voor het oog zijn. Ze gaat gefocust en doelgericht te werk en is tegelijkertijd flexibel als het gaat om de wensen van haar klanten. Het is tot slot voor beide partijen een groot plezier en interessante ervaring om samen te werken.” Rebecca

Artby heeft foto’s gemaakt voor onze praktijk. De foto’s zijn super geworden en we zijn er heel blij mee. Wat ons ook opviel is dat elk kindje zich op zijn gemak voelde bij Linda, ze maakte de kindjes aan het lachen en keken daardoor recht in de camera. Echt super!

https://www.kinderfysiotherapiemorel.nl/

Subcategorieën

LVfotografieVrouwe Udasingel 209

6663 GT Lent

Contactformulier

Een vraag. Een verzoek. Een tip of suggestie... Het kan hier!

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

 

Btw-nr: NL163683852BO1
KvK: 52069966