{gallery}slider{/gallery}

Aanvraag fotografie

 

Leuk, dat je een aanvraag doet voor fotografie! Daar ga je zeker geen spijt van krijgen.

Gebruik het opmerkingenveld bijvoorbeeld om mij te laten weten waar ik rekening mee moet houden. Ook als je al specifieke wensen of ideeën hebt, kun je dat daar aangeven.

Ik hoor vaak dat mensen mijn enthousiasme fijn vinden. En natuurlijk dat ze tevreden zijn over de kwaliteit van de foto’s.

Over mij

 

lindaverweij

Mijn naam is Linda Verweij. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest over fotografie.

Al van jongs af aan fotografeerde ik dieren, natuur en mensen; eigenlijk alles wat leeft! Ik krijg hier altijd erg veel energie van. Ik krijg inspiratie en creatieve ideeën in de samenwerking met kleine en grote mensen. Door de ervaring met mijn eigen kinderen, hun spontaniteit, eerlijkheid en enthousiasme, heb ik een specialiteit ontwikkeld in het fotograferen van kinderen, waarbij ik vooral oog heb voor hun eigenheid. Vanuit deze expertise boeken scholen en kinderdagverblijven mij dan ook graag. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd voor het maken van bruidsreportages en bedrijfsfotografie.

In mijn fotostudio of op locatie werk ik vanuit mijn ervaring en kennis met goede belichting, instellingen en mijn oog voor sfeer, kleur en detail. Dat heeft een mooie fotosessie als resultaat.

 


Eigen werk

 

LVfotografieVrouwe Udasingel 209

6663 GT Lent

Contactformulier

Een vraag. Een verzoek. Een tip of suggestie... Het kan hier!

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

 

Btw-nr: NL163683852BO1
KvK: 52069966