Jullie gaan trouwen

Gefeliciteerd

Het is het tijd om alles te gaan regelen voor een onvergetelijk bruiloft. Daar hoort ook een professionele bruidsfotograaf bij. Ik vind het een hele eer om die mooie belangrijke dag op een persoonlijke manier vast te leggen. Dat lukt het best met een goede klik. We plannen daarom eerst een kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen bespreken. Met mijn ervaring en creativiteit sta ik garant voor goede tips, aanvullende ideeën en praktische oplossingen. Als de foto’s klaar zijn, maken we een afspraak om de foto’s te presenteren. Jullie ontvangen dan de foto’s, een mini-album en een mooie compilatie van de dag, zodat je samen of met je vrienden en familie kunt terugkijken op deze mooie dag.

Bruiloft paketten

Pakket Ceremonie

Uren

2 uur fotografie + 4 uur verwerken

wat krijg je

80 downloads


Kosten

€550,- incl. Btw
Ex. Reiskosten a €0,35 per km. vanaf Nijmegen

Pakket
uitgebreid

Uren

6 uur fotografie
+ 12 uur verwerken

Wat krijg je

250 downloads
Foto album 20 bij 20 cm
Fotoafdruk 21 bij 30 cm

Kosten

€1300,- incl. Btw
Ex. Reiskosten a €0,35 per km. vanaf Nijmegen

Pakket
Compleet

Uren

9 uur fotografie
+ 18 uur verwerken

Wat krijg je

500downloads
Foto album 20 bij 20 cm
Fotoafdruk 21 bij 30 cm

Kosten

€1800,- incl. Btw
Ex. Reiskosten a €0,35 per km. vanaf Nijmegen

Linda is super. Ze heeft foto’s gemaakt van onze bruiloft in Italië. Eerst hebben we samen de omgeving verkend op zoek naar de beste plekken voor de een deel van de foto’s. Op de grote dag stond ze al voor dag en dauw op om ruim op tijd te zijn om alles vast te kunnen leggen. Linda werkt met veel enthousiasme, ze durft aanwijzingen te geven, en geeft alles van zichzelf. Heel mooi om te zien. Linda is daarnaast benaderbaar en iedereen voelt zich snel op z’n gemak bij haar. Omdat ze niet verlegen is maakt ze gemakkelijk contact en weet ze zo alles te regelen. Ook het resultaat mag er zijn; wat een prachtige foto’s! Ook leuk gepresenteerd aan ons. Wij zouden Linda dan ook zeker aanbevelen voor een mooie shoot.
Fotografie fotograaf Linda Verweij beeld fotoshoot Nijmegen Gelderland zwanger zwangerschapsfotografie kind kinder kinderfotografie kinderfotografie natuur natuurfotografie newborn babu new born fotografie bedrijf bedrijfsfotografie portret portretfotografie mensen dieren honden katten kinderen fotostudio studio mooi het mooiste beeld het beste plaatje fotoshoot kopen bruiloft ringen avondfotografie product fotografie huwelijk ja mooi beeld album bedrijfsfotografie

Hanneke & Giovanni
Bruiloft

Email

info@linda-verweij.nl

Telefoon

06-48313495

Adres

Nijmegen

Contactformulier