Leren fotograferen

Tijdens een ontspannende wandeling in de prachtige natuur kun je enthousiast leren fotograferen. Linda, met veel ervaring en kennis, begeleidt je en geeft persoonlijk advies, of je nu je telefoon of camera gebruikt. Je gaat heel veel leren over fotograferen, 

achteraf kun je genieten van een gezellig kopje koffie.

Informatie

Wat gaan we doen? We gaan naar een locatie waar we beginnen met wandelen. Tijdens de wandeling kijk ik naar jou, hoe je grote stappen kunt zetten in de fotografie. Ik vraag je wat je graag wilt leren, wat je al kunt en wat je wilt bereiken. Er komt zoveel bij fotografie kijken! Denk aan compositie, communicatie, instellingen, kleur, achtergrond enz. Je zult zien dat door deze persoonlijke benadering je heel snel je mooiste foto’s gaat maken. Je kunt mee doen met je camera en ook met je telefoon. Na de fotowandeling krijg je een warme kop thee of koffie waarbij je ook nog vragen kunt stellen. Wil je graag in groepsverband deze fotoworkshop doen of liever privé? Dit is beide mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om 4 wandelingen te kopen waarbij je de vijfde gratis krijgt! Deze aankoop kun je binnen 5 maanden gebruiken. Ik leer jou graag veel meer over fotografie met al mijn kennis en enthousiasme! Koop op deze website je fotowandeling en mail of bel mij om de datum vast te zetten.

1 privé foto wandeling € 144,- 

Kosten

Als je een privé wandeling wilt aanschaffen of samen met een vriend of vriendin deze leuke wandeling wilt doen dan kost dit €144,- p.p. Maar door herhaling en nieuwe informatie zul je zien dat je veel meer leert. Daarom kun je 4 wandelingen aanschaffen waarbij je de vijfde gratis krijgt! Dit kost €567,- Hieronder kun je de fotowandeling aanschaffen. Je kunt alvast mij bellen of mailen om een afspraak te maken. Mijn telefoonnummer is 06-48313495. Je mailtje kun je naar het volgende mail adres sturen: info@linda-verweij.nl
Zie ik je snel?

Waar let je op als je foto’s maakt? Hierbij alvast 3 tips.

Over mij

Mijn naam is Linda Verweij en ik ben professioneel fotograaf. Ik deel graag mijn ervaring met jou tijdens wandelingen in de natuur, enthousiast, gedreven en op een toegankelijke manier.

Ik hou van:

               -Fotograferen

               -Wandelen

               -En jou leren fotograferen

Dit combineer ik heel graag samen met jou tijdens een fotowandeling. Het fotograferen kan zowel met je telefoon als met een camera. Tijdens onze wandelingen luister ik naar jouw vragen en laat ik je grote sprongen vooruit maken in de fotografie. Daarbij kijken we naar licht, plaatsing van je onderwerp, instellingen, houding, hoe je spontaniteit creëert en nog veel meer. Vervolgens geef ik je tips en leuke opdrachten, want al doende leer je. Ook gaan we geregeld met thema’s aan de slag. 

Waar ga je mee fotograferen? Dit kan een telefoon of camera zijn. Beide hebben mooie voordelen. Met je camera kun je alles instellen en in de hand houden en is de kwaliteit beter dan die van je telefoon. Maar je telefoon heb je altijd bij je en dat geeft je de mogelijkheid om spontane momenten snel en goed vast te leggen. 

Je kunt dit eenmalig doen. Door geregeld samen met mij te fotograferen, maak je grote stappen. Je kunt daarom ook kiezen voor een abonnement.

De groepenbestaan uit maximaal 7 personen.

vrijgezel vrijgezellenfeest shoot fotoshoot goudot vriendinn fotosho telefoon selfie workshop vrijgezellenfeest vrijgezellen meiden vrouwen trouwen Linda Verweij leren fotograferen www.leren-fotograferen.com telefoonfotografie telefoon iphone

Wat mensen zeggen over Linda

"Om onze 50-jarige vriendschap te vieren en onze gedeelde passie voor fotografie te combineren hebben we de fotowandeling met Linda geboekt. En dat was een goede keuze! Het was enorm gezellig en leerzaam om met Linda de natuur in te gaan. Door haar enthousiasme en kennis hebben we onze skills en plezier in het fotograferen vergroot, zowel met telefoon als camera. Door rekening te houden met licht, de instellingen en de compositie, kunnen we nu nog mooiere foto's maken! Dank, Linda, het was een onvergetelijke dag!".
Miriam en Silvia
"Leuke cursus fotografen 
met je mobiel. Een aanrader".
Annoniem
"Met haar enthousiasme kan Linda alles goed overbrengen. Haar informatie werd goed visueel ondersteund. Heel fijn ook dat er na ieder thema een samenvatting via de mail kwam".
Sarah
"Ik leerde veel technische aspecten van fotografie grotendeels van Linda. Dus wil je wat forse stappen maken, meld je aan. Meesterschap ligt voor het grijpen, ook voor jou"
Eelco van Wieringen
"In deze cursus word je ondergedompeld in een zee van mogelijkheden om jouw foto's die je met je mobieltje maakt, zoveel mooier, leuker en interessanter te maken! Heel erg aanbevolen om te doen!!"
Mieke
"Leuke cursus met leuke nieuwe weetjes en leuke extra inzichten".
Matthijs
"De fotowandeling met Linda was intensief en inspirerend. Ik ben nog steeds bezig de vele tips en opgedane indrukken te verwerken. Linda weet haar brede kennis van fotografie op een leuke en overtuigende manier over te brengen. Dit smaakt naar meer!"
Gilles
"Dankjewel Linda, voor de gevarieerde fotografie les. Verrassende inzichten gekregen over diepte en lichtwerking. Speels en leerzaam, en op een voor mij nog onbekende plek in Weurt".
Anna
"Afgelopen week een cyclus van 5 lessen bij Linda gevolgd. Positief en professioneel. Verrassende en originele tips gekregen. Hier kan ik mooiere foto’s door maken. Met dank"!
Wilma
"Ik wist niet dat je door middel van bepaalde instellingen op je mobiel of door bepaalde interactie met je model zo leuke foto's kunt maken. De cursus was interessant en gezellig met een kleine groep. Door de online les kon je het mooi vanuit thuis volgen. Linda heeft alles goed uitgelegd en ik heb nu nog meer plezier aan fotograferen".
Michèle
Veel geleerd en veel plezier tijdens een fotowandeling met Linda. Wat een enthousiasme , super leuke en goede tips Aanrader voor iedereen.
Anneke en Thomas
Linda Verweij staat met een mooi artikel in het blad van wandel.nl​
Leren fotograferen staat in de krant!
×